Redningsudstyr

 

Vi tilbyder et bredt sortiment af godkendt redningsudstyr til brug ved både fritidsfiskeri og erhvervsfiskeri. Udbuddet af redningsudstyr strækker sig fra redningsveste i forskellige modeller til redningsdragter, eller beskyttelsesdragter. Vi tilbyder også forskellige gummiredningsflåder fra Viking Life-Saving Equipment, så du kan føle dig sikker og tryg på åbent vand.

 

Redningsveste

Inden for redningsveste findes der et hav af muligheder, hvilket gør det lettere at finde den model der passer bedst til dig.

Vi tilbyder modeller inden for følgende kategorier:
Selvoppustelig redningsveste
Redningsveste m/delt front
Redningsveste automatisk oppustelige
Svømmeveste

Alle redningsveste kendetegnes ved deres særligt komfortable design, hvilket gør at du næsten ikke bemærker vesten, og kan bevæge dig frit. Det er vigtigt at vesten ikke er til gene for dig der skal udføre et stykke arbejde eller til dig der bare skal nyde en sejltur.

Alle redningsvestene er af lette og slidstærke materialer, og alle udstyret med lys og fløjte. Vestene fås både til børn og voksende og i flere forskellige størrelse og farver alt efter ønske og benyttelses område.

Vestene er fremstilles ud fra årtiers viden om maritim sikkerhed og med nyeste teknologi og stor omhu. Alle vestene er godkendt i henhold til gældende regler og standarder.

Selvoppustelige redningsvest Xtra Udstyr redningsveste Redningsveste Orange m/delt front Redningsveste automatisk oppustelige Svømmevest

Selvoppustelige redningsvest

Fuld-automatisk 150N m/D-ring.
CE-godkendt.

Xtra Udstyr

CO² patron, Tabletter

Redningsveste

Orange m/delt front

Redningsveste

Automatisk oppustelige

 

Svømmeveste

Rød/hvid/blå

 

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

 
 

Redningsudstyr

Viking DK4

m/A pakke over 12 mtr. og
m/B pakke over 7-12 mtr.
Gummiredningsflåde
Viking DK4

En redningsflåde kan være et menneskes sidste chance for at overleve på søen. Det er derfor meget vigtigt at man kan stole på produktet. Alle vikings Redningsflåder er testet grundigt igennem, i alle slags tænkelige vejrforhold, og godkendt i henhold til gældende regler og standarder.

Grundmaterialet i redningsflåderne er særdeles stærkt, elastisk og fleksibelt. Dette gør at flåderne bliver lettere at komme ombord i, og giver mere stabilitet.

Alle vikings redningsflåder har evnen til at vende sig rigtig, uanset hvordan den lander i vandet. Flåderne fås i størrelser fra 2 personer til 150 personer og leveres fuldt udstyret nødpakke som bla. omfatter paddel, øse, lækstopper, vand- og madrationer, medicinsk udstyr og nødsignaler.

Redningsdragter

Solas Beskyttelsesdragt 8317
m/ opdrift for MOB-båd
 
Redningsdragter

Vikings Rednings- og overlevelses dragter er fremstillet til primært brug på fiskefartøjer, færger olieplatforme og andre steder hvor der er risiko for at falde i vandet. Dragterne er fremstillet til at beskytte kroppen mod ”kuldechok” og drukning i tilfælde af et fald over bord.

Vikings rednings- og beskyttelses dragter yder fuld bevægelsesfrihed således, den med lethed kan bæres under arbejde. Disse dragter har unikke egenskaber og kan holde bæreren varm og tør i op til 6 timer.

Vikings rednings- og beskyttelses dragter fås i forskellige udgaver, og kan efter ønske fremstilles specielt så de opfylder et hvert behov.

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

 
 
 

Apollo Web ©

Ørbech Engros • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com