Bøjeankre

 

2-Flænet anker

Bøjeankre fås i galvaniseret og ugalvaniseret udgave. Bøjeankrene bliver smedet på vores egen fabrik og fås som to-flænet fra 1,3 til 16 kg. og som 4-flænet fra 2,0 til 25 kg. De to-flænede ankre har en tværstang påsvejset en smule over den mindre ring i bunden af ankeret.

Ankrene benyttes ofte til fastgørelse af bøjerne til faststående redsk+-aber (fiskenet) på havbunden. Den enkelte fisker afgør individuelt om der benyttes 2-flænede eller 4-flænede ankre.

2-Flænet anker

4-Flænet anker

4-Flænet anker

Galvaniseret Søger

 
Søger Af andre typer dræg kan nævnes galvaniseret søger, som fås fra 9 til 27 kg. Søgere benyttes til eftersøgning af fiskenet eller krogeliner, som er efterladt på havbunden uden bøjeafmærkning.

Paraplyanker

 

Paraplyanker Galvaniseret paraplyanker, med stivere som kan foldes ind langs læggen, hvilket gør at ankeret fylder minimalt. Denne type anker er produceret af støbejern. Lagerføres i mange størrelser fra 1,5 til 10 kilo.

M - plovanker

 
M - plovanker Har man behov for et skibsanker, som tager lidt plads op, men som har en fantastisk evne til at fastholde skibet på positionen ved hårdt vejr, kan vi levere ”M” plovanker. Det kaldes et plovanker på grund af konstruktionen med en trefliget plade, der graver sig ned i bunden. Plovankeret fås i galvaniseret, såvel som rustfri stål-udgave og kan leveres i standardstørrelser fra 5 til 30 kg. Er behovet større, kan vi levere ”M” plovanker i enhver ønsket størrelse, ring for tilbud på den størrelse, der passer til dit fartøj.

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apollo Web ©

Ørbech Engros • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com