Beklædning

Vores varesortiment indenfor beklædning spænder fra handsker, over gummitøj, til kedeldragter.

 Handsker

Gummihandsker fra Showa er udført i en meget kraftig kvalitet og fås både med bomuldsfoer og vinterfoer, altså som termohandske. Har man behov for en almindelig gummihandske i kraftig kvalitet, uden foer, kan vi tilbyde Ansell sort gummihandske og Phulax blå gummihandske i ekstra kraftig kvalitet. Når fisken skal flåes eller man foretrækker strikkede handsker, har vi grønne og hvide strikkede nylonhandsker.

 
Handsker Showa  med bomuldsfoer #610 Handsker Showa Rød handske med vinterfoer #460 Handsker Showa Blå handske med bomuldsfoer #660

Showa

med bomuldsfoer #610

Showa

Rød handske med
vinterfoer #460

Showa

Blå handske
med bomuldsfoer #660
Handsker Showa  Rød handske med bomuldsfoer #620 Handsker Showa Nitril Blå handske med bomuldsfoer #720 Ansell Sort gummihandske

Showa

Rød handske med
bomuldsfoer #620

Showa - Nitril

Blå handske
med bomuldsfoer #720

Ansell

Sort gummihandske
Nylon handsker Strikkede Nylon handsker Strikkede Handsker Phulax Blå handske kraftig kvalitet #610

Nylon handsker

Strikkede

Nylon handsker

Strikkede

Phulax

Blå handske
 Kraftig kvalitet #630
Ocean ærmer m/elastik Frydendahl Fiskenet Frydendahl Fiskenet

Ocean ærmer

m/elastik
   

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

Gummitøj - Ocean - Termokedeldragter

Gummitøj er en uundværlig ting på havet. Vi fører Ocean Busseronner med løsthængende hætte og indvendig snoretræk. Trykknap ved halslukning og 3M reflekser på skulderen. Ocean Gummibukser med elastisk sele og fixlock lukning i farven orange er også i sortimentet. Det er også muligt at købe Ocean Gummibukser og busseronner som helt sæt.

Derudover tilbyder vi også Ocean Waders op til størrelse 47. Ocean Waders leveres med elastiske seler og fixlock-lukning. Der er en indvendig lomme og støvlen er højskaftet med en god, solid sål. (32 ord)

Skal man holde varmen er termokedeldragter et godt valg. Vi fører Skipper termokedeldragt fra Mascot, med sølvfarvet refleks. Yderstof i bjørnenylon, med forstærkninger på skuldre, knæ og bag i vind/vandtæt, åndbar Mascotex. Derudover fører vi Work termokedeldragt fra Ocean i blå/sort eller grå/sort. Termokedeldragten er i oxfordnylon med dobbeltsyede og tapede sømme og med 3M refleksbesætning. Der er mange lommer og hætten er aftagelig. Termokedeldragten er 100 % vind- og vandtæt.

Busseronne Gummibukser Waders Skipper Mascot Work Ocean

Busseronne

Dess nr. 817 C

Bukser

Dess nr. 916 C

Waders

Dess nr. 570

Skipper Mascot

Dess nr. 817 C

Work Ocean

Åndbar 100%
vind og vandtæt

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

Støvler

Til fødderne fører vi kvalitets gummistøvler fra Viking. Kompas og Zeus modellerne er almindelige gummistøvler i en slidstærk, kraftig kvalitet. Ønsker man en støvle som varmer lidt mere har vi Viking Ice, som er foret. Derudover har vi også Viking Thermo Plus gummistøvle i vores sortiment, som er forstærket med sikkerhedsindlæg.

Handsker Showa  med bomuldsfoer #610 Handsker Showa  med bomuldsfoer #610 Handsker Showa  med bomuldsfoer #610 Handsker Showa  med bomuldsfoer #610

Viking Kompas

Gummistøvle kort

Viking Zeus

Gummistøvle kort

Thermo Plus

Termo Sikkerhedsstøvle

Viking Ice

Termostøvle kort

Produktblad (pdf) Produkter i shoppen

Apollo Web ©

Ørbech Engros • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com