Krabbetejner

 

Krabbetejner • 63x43x43cm

Krabbetejner 63x43x38cm

Vores kvalitetskrabbetejner er egenproduktion, fremstillet med coated 10 mm stålramme med 3 mm PET og 30 mm sort net. Der er 2 indgange og krabbetejnen leveres med agnpose.

Krabbetejner • 56x41x33cm

Krabbetejner 69x43x38cm

Kvalitetskrabbetejne produceret på vores fabrik i Estland. Den er udført med coated 6 mm stålramme med 3 mm PET og 30 mm sort net. Der er 2 indgange og krabbetejnen leveres med agnpose.

Krabbe/krebsetejner • med/uden soverum

Krabbe/krebsetejner uden soverum

Krabbe/krebsetejner uden soverum er fremstillet på vores fabrik i Malaysia. Det er en kvalitetstejne fremstillet i stål med net, hvilket gør det nemmere at tømme tejnen, da krabberne ikke så nemt kan gribe fat i nettet.

Krabbe/krebsetejner med soverum er fremstillet på vores fabrik i Malaysia. Det er en kvalitetstejne fremstillet i stål med net, hvilket gør det nemmere at tømme tejnen, da krabberne ikke så nemt kan gribe fat i nettet. Tejnen vejer ca. 1 kilo mere end den mindre model, da denne leveres med soverum, hvilket gør det lettere at tømme tejnen.

Kongekrabbetejner • u/flyderinge eller m/13 stk flyderinge

Kongekrabbetejner u/flyderinge eller med 13 flyderinge

Kongekrabbetejner er fremstillet på vores fabrik i Malaysia. Den er fremstillet med topramme i aluminium og bundramme i rustfrit stål. Monteret med 4 mm polyethylene net og med 13 flyderinge. Kongekrabbetejnen leveres desuden med maddingspose. Det er en god, solid tejne som er lavet til fiskeri i de ekstreme farvande, hvor de store kongekrabber lever.

Snekrabbetejner • Grønland

Snekrabbetejner grønland

Snekrabben, som er lidt mindre end kongekrabben lever blandt andet omkring Grønlands kyster, hvortil vores kvalitetstejne er fremstillet. Snekrabbetejnen er lavet på vores fabrik i Estland. Den er kegleformet og herved stabelbar, hvilket sikrer at de fleste kuttere kan håndtere flere hundrede tejner per fangstrejse. Snekrabbetejnen er fremstillet med stålramme og monteret med 4 mm polyethylene net i farven orange eller grøn, maskestørrelse 70 mm K/K.

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

 

 

 
 
 
 
 

Apollo Web ©

Frydendahl Fiskenet • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com