Bøjeartikler

 

Tonkin stænger - Tonkin stænger er bambus uden top

Tonkin stænger Tonkin stænger er bambus uden top

Vores kvalitetsprodukter til produktion af bøjer omfatter ”Tonkin” bambusstænger, som er bambus uden top, importeret fra Malaysia. Kvaliteten er høj, da vi løbende importerer friske bambusstænger, som er velegnede til både fjord- og havfiskeri.

Garnbøjer - Færdigmonterede

Ønsker man ikke selv at montere sine bøjer, er der mulighed for at købe vores færdiglavede garnbøjer, lavet med Tonkin bambusstænger. Stængerne fås i længder fra 2,1 til 6 meter og er monteret med SC bøjeflåd, bøjesynk, samt 1 eller 2 bøjeflag.

Radarreflektor

Gummistrop

til fastgørelse af radar reflektor

Bøjelygte

Radarreflektor Gummistrop til fastgørelse af radar reflektor Bøjelygte

Radarreflektorer bruges også til bøjer, disse er fremstillet i aluminium på vores egen fabrik. Radarreflektoren fås i størrelser fra 80 til 250 mm. Derudover kan vi tilbyde gummistropper til fastgørelse af radarreflektorer.

Bøjelygter, samt batterier til bøjelygter er en anden slags tilbehør til bøjer. Modellen hedder KS 68 og er med fotocelle. Batterier leveres i sampak med 2 stk.

Bundkiler

Bambuskiler

Bøjeflag

Bundkiler Bambuskiler Bøjeflag

Til fremstilling af bøjer har vi også trækiler. Runde bundkiler til bambusstængernes bund, samt flade kiler til fastgørelse af bøjesynk og bøjeflåd.

Til toppen af bøjen kan vi tilbyde bøjeflag i størrelser fra 35 x 50 cm til 50 x 70 cm. Fås i farverne orange, gul, sort og rød.

Blylod

m/rustfri hank

Bøjesynk til bambus

Blyvægt

Bøjesynk til bambus

Galvaniseret bøjesynk
Blylod m/rustfri hank Bøjesynk til bambus Blyvægt Bøjesynk til bambus galvaniseret bøjesynk

Som bøjesynk, som benyttes for at holde bøjen opret i vandet, kan benyttes blyvægt fra 1 til 5 kg., samt galvaniseret bøjesynk på 2,5 kg. Begge dele fremstillet på vores egen fabrik, så de passer til ”Tonkin” bambusstænger.  Blylodder med vægt på 5 kilo kan benyttes til at forankre bøjerne, i stedet for ankre.

Bøjeflåd

Bøjeflåd

 
Bøjeflåd Bøjeflåd  

Bøje flåd fremstillet af styropor, fås i flere størrelser. Bøje flåd fås som kegleformede eller aflange modeller, med huldiameter, som passer til ”Tonkin” bambusstængerne.

 

Reflekstape

Refleks til garnbøje

 
Reflekstape Refleks til garnbøje  

Gør bøjerne synlige med reflekser. Som reflekser på bøjerne kan vi tilbyde reflekser til at trække på ”Tonkin” bambusstænger, eller reflekstape til at vikle om bambusstængerne.

 

Produktblad (pdf)Produkter i shoppen

 
 

Damex mærketape

0,13mm - 15 mm

Damex mærketape

Farve Varenr.
Sort 995062
Grøn 995012
Rød 995052
Gul 995022
Hvid 995042
Blå 9950002
Grå 995032
10 ruller à 20 mtr / pr. pakke

 

 
 
 
 
 

Apollo Web ©

Frydendahl Fiskenet • Numitvej 27 • DK6960 Hvide Sande • Tlf. 9731 2555

Sitemap - Frydendahl.com